5 tips for å holde virus under kontroll

Ja, nå er det vinter og tid for å booste immunsystemet mot virusangrep. Grunnen til at influensa forekommer hyppigst på denne tiden av året skyldes kald og tørr luft som gjør virus mer stabilt. Dette i kombinasjon med mangel av vitamin D, som mange har på vinteren, gjør at vi må ta noen smarte valg for å holde oss friske.

Influensa

Tips 1: Alle som bor på nordlige breddegrader bør ta tilskudd av vitamin D mellom september og gjerne frem til juli. Vi anbefaler D3 dråper (89,-) som har vist seg å ha ekstremt godt opptak. Vitamintilskudd som består av D-vitamin i formen D2 bør unngås. Dette er både på grunn av dårlig opptak, samt at studier viser at dette kan ha en motsatt effekt på helsa. D-vitamin er avgjørende for immunforsvaret så ikke la lagret ditt gå tomt når det er så enkelt å forebygge!

Tips 2: Ta tilskudd av Betaglukaner som i ImmiFlex (199,-). Betaglukaner støtter det medfødte immunforsvaret og gir økt beskyttelse mot forkjølelse og influensa.

Tips 3: Amla C (284,-), også kjent som Indisk stikkelsbær, har den høyeste konsentrasjonen av naturlige C-vitaminer, og i tillegg andre viktige antioksidanter som beskytter cellene. Amla C har i flere tusen år blitt benyttet for å styrke immunforsvaret.

Tips 4: Red Marine Algae Plus (479,-), er en av naturens sterkeste immunstyrkere. Rød marin alger er spesielt kjent for å bekjempe virus og bakterier.

Tips 5: Ta en daglig dose med Hvetegress (235,-). Hvetegress er et næringsrikt og naturlig kosttilskudd rikt på vitaminer og mineraler. Det er blant annet rikt på den viktige antioksidanten selen som vi kan få lite av gjennom kosten og som styrker kroppens forsvar. Hvetegresset inneholder også et naturlig fiber som gir næring til de «snille» bakteriene i tarmen som beskytter mot uønskede inntrengere. En god boost for immunsystemet.

Alle vi som jobber i Gimle Øko er opptatt av å gi deg den beste veiledning av våre spesielt utvalgte tilskudd. Kom innom så skal vi finne hva som passer best for deg. Hold deg varm og frisk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s