Flotte lange øyevipper på 21 dager

lange vipper

Øynene er sjelens speil som uttrykker og kommuniserer vår personlighet. Så mye av skjønnhetspleien vies til nettopp denne delen av ansiktet. Visste du at det finnes et økologisk og naturlig vippeforlengende middel? Det visste ikke jeg. Ikke før en av kundene våre kom innom etter å ha lest boken Skønhedsritualer (275,-) av Laura Bonné. Kunden vår er et levende eksempel på at dette enkle tipset har effekt.

Nå lurer du kanskje på hva som er hemmeligheten. Det er så enkelt som å gå til innkjøp av en økologisk riciniusolje (castor oil). Dette får du blant annet fra Pukka.  Så trenger du en gammel maskara børste for å påføre oljen på vippene hver kveld i 21 dager. Vips er øyenvippene mykere, tettere og lengre.

Andre tips for vakre øyne som kan leses i boken til Laura er å begynne tidlig med øyekrem. For de som opplever poser under øynene gjelder det å finne en lett øyekrem, mens for de som vil jobbe med linjer er det bedre med en rikere krem, eller en kombinasjon mellom en lett geleaktig krem på dagen, og en rikere krem om natten. Velg kremer med aktive ingredienser som enzymer, peptider og hyaluronsyre som utglatter og minsker linjer og rynker. En av våre bestselgere for tiden er nyheten Suki Eye Lift Cellular Renewal Cream (449,-).

Boken Skønhedsritualer er full av lignende gode tips til indre sunnhet og ytre skjønnhet:)

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s