Verdens beste julegrøt uten melk!

Risengrynsgrøt trenger ikke melk for å smake grøt. Jeg synes denne måten å lage grøt på smaker bedre, og kjennes bedre ut i kroppen. Vel verdt å prøve!

Du trenger rismelk, følg vanlig oppskrift bak på grøtpakken. Spe på med en hel havrefløte, du får dette på Meny. Havrefløten er viktig for å få fylde og fett til grøten. Kok grøten med to hele kanelstenger og dryss litt ekte vaniljefrø i melken. Rismelken er ganske søt i seg selv og gir kjempe god smak. Gled deg til en ny grøtopplevelse.
(Det er ikke rart nissen har stor mage med tanke på all grøten han spiser, dette gir ikke tung og oppblåst mage.)

20121213-164349.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s