Hvorfor velge fettsyrer fra fisk?

Fisk er godt for helsen, det vet de fleste. Grunnen er i hovedsak fettsyrene man finner i fet fisk, EPA og DHA. Disse fettsyrene virker svært betennelseshemmende og er viktig for god hjernefunksjon, samtidig som de gir myke ledd, glødene og smidig hud og et sunt hjerte.  Ikke alle har det aktive enzymet som konverterer omega 3 til EPA og DHA i kroppen, derfor er det lurt å ta et daglig tilskudd som dekker dette behovet.

Den kjente hudlegen Dr. Bondevik skriver dette på sin side om de som lider av eksem:  Atopikere kan ha en mangel på, eller redusert aktivitet av enzymet desaturase som igjen kan føre til redusert produksjon av langkjedete fettsyrer (EPA og DHA) omega 3. Derfor kan symptomene lindres ved å gi den essensielle fettsyren omega 3 direkte som et kosttilskudd.

Er man plaget av eksem, og ikke ønsker å bruke kortisonkremer har vi en helt fantastisk krem fra Organic Pharmacy som heter Ultra Dry skin cream. Denne inneholder en urt som heter Tamanu, som virker som naturens kortison, uten de negative effektene man får av vanlige kortisonkremer.

Da TV2 hjelper deg kjørte en kvalitetstest på ni forskjellige fiskeoljer på markedet, kom vår nye fiskeolje Eskimo 3 (239,-), desidert best ut. Denne har et høyt innhold av EPA og DHA, er ikke harsk og smaker helt nøytralt med en svak sitronsmak. Vi har også tatt inn Eskimo 3 kids (179,-) som består av fiskeolje kombinert med rapsolje plus E vitamin og D vitamin. Den har en mild smak av tutti frutti som alle barn liker og anbefales til barn fra 1-12 år.

eskimo_3_produkter

Vi har også oljen Eye Q inne som er spesielt formulert for hjernens funksjoner. Denne oljen gir økt konsentrasjon og bedre hukommelse. Den er laget av en kombinasjon av fiskeolje og nattlysolje og inneholder fettsyrene EPA, DHA og GLA. Sistnevnte er også svært gunstig for tørr hud og hormonbalanse! eye-q2

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s