Boosta med Antioxidanter i väntan på vårsolen!

Senaste tillskottet hos oss på Gimle Øko är LA baserade Suki Skin Care. Ren, holistisk, effektiv och samtidigt mild ekologisk hudvård med produkter för alla hudtyper. Har visat sig ge fina resultat för dig med känsliga hudtillstånd som ex. Rosacea och eksem.

Nyheten Suki Healthy Aging serum är ett oljefritt vitaminserum fullspäckat med aktiva ingredienser som fuktgivande hyaluronsyra, reparerande reservatrol och starka skyddande antioxidanter som Co enzyme Q10 och Vitamin C. Tränger djupt ner i huden och verkar för att förebygga och reducera fina linjer och ålderstecken.

Detta Anti Age serum passar alla hudtyper, kanske främst för dig med normal till blandad, och ger dig en elastisk och spänstig hud!

 

suki_home_scroll_02_20130110

 

 

Vitamin C tas upp lätt av huden och används för sina beskyddande egenskaper. Det stärker hudbarriären, jämnar ut hudtonen, kan påskynda sårläkning och främjar produktionen av kollagen vilket ger dig ökad lyster och jämnhet. Vitamin C skyddar också mot de skadliga fria radikaler som bildas av uv strålarna i solljuset.

Passa också på att fylla på med Vitamin C inifrån!  Amla C (284:-) er en produkt vi verkligen kan rekommendera. Baserad på det indiska bäret Amla och bidarar till att beskydda kroppen mot oxidativ stress och stimulerar ditt immunförsvar. Fint att kombinera med för dig som tar tillskott av järn, då Vitamin C även ökar upptaget av detta.

 

Amla-c-plusjpg

 

 

Detta inlägg är skrivet på svenska. Jag heter Emelie och är ny hudterapeut på Gimle Øko, och tills dess att jag lært å snakke norsk kommer mina inlägg fortsättningsvis vara skrivna på svenska 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s