The beginning of a happy ending…

… Just så beskriver Rudolph Care’s grundare Andrea Elisabeth Rudolph vägen till sin prisade hudvårdsserie som är den första med både certifiering av ECOCERT som Svanenmärkning. Det hela började 2006 när danska tv-profilen Andrea väntade sitt första barn och lät Greenpeace testa hennes blod för skadliga substanser. Av de 8 testdeltagarna, där hon även var den yngsta, var Andrea den med flest skadliga ämnen i blodet.

andrea_foto

Testet avslöjade såväl ftalater, tungmetaller och flamskyddsmedel. Många av ämnena har bevisade eller misstänkt hormonstörande effekter, och kunde hittas i de skönhetsprodukter Andrea dagligen använde. Hon började söka efter alternativ men det fanns inga produkter som levde upp till hennes önskan om hög kvalitet, exklusiv och giftfri lyx. Så Andrea valde att ta saken i egna händer och resultatet är idag Rudolph Care. En serie fri från såväl parabener, petrolkemikalier som EU’s 26 listade allergena parfymämnen, vilket gör den passande för dig som kan reagera på exempelvis eteriska oljor.

aqai_b_r

Nyckelingrediensen i serien är Acai (a-sa-i) ett litet blå-svart bär som växer på palmer i Brasiliens regnskog och smakar som en blandning av blåbär och choklad. Acai bäret är unikt rik på vitaminer, mineraler och essentiella fettsyror Omega 3-6-9, men de har framförallt en mycket hög koncentration av antioxidanter.

Testa vårt Acai pulver från Super Nature (369:-) ett nytt kosttillskott här i butiken. Verkar Anti-aging, viktreglerande och stimulerar immunförsvaret. Just nu i vårat ettermiddagskos:

* 1 ss Acai pulver  *1ss Lecithin *1ss Rice Bran

Blandas i ett glas med rismjølk, Kjempe Godt!

 

acai pulver

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s