Nyt påsken med sukkerfri råmarsipan!

I helgen lagde vi marsipankuler her i butikken. Og det slo virkelig an. Tilogmed kunder som var veldig skeptiske til marsipan likte disse. Og best av alt- de kan nytes med god samvittighet! 

Oppskriften er hentet fra Soma

Ingredienser

  • 350 g finmalte mandler (mandelmel)
  • 70 g finhakkede valnøtter
  • 3 eggehviter
  • 2 ss Steviosa sukker
  • 2 ss Cocosa Sukker
  • 1 ss Cognac (kan sløyfes)
  • 200 g Ecuador Organix 70 % sjokolade
  • Div. nøtter, tørket aprikos eller bær

Slik gjør du

Bland mandelmel og valnøtter i en stor bolle. Rør sammen eggehviter, Steviosa sukker, Cocosa Sukker og evt. Cognac. Bland alt sammen ved å kna med hendene til en fin jevn marsipanmasse. Form kuler, stenger eller biter du ønsker. Trykk gjerne noen nøtter eller tørket frukt inn i bitene før du setter de i fryseren. Smelt sjokoladen i vannbad. Ta ut konfektbitene og dypp de i den smeltede sjokoladen. Dekorer med kakepynt om du ønsker.

2 comments

  1. Ser helt fantastiskt ut og skal absolutt prøves men må bare «klage» bittelite da jeg ikke liker at det er mulig og bli lit lurt her. Mulig at selve marsipanen er sukkerfri men det er ikke saken når du kommer til den ferdige konfekten siden dere bruker 70% sjokolade som jo inneholder rørsukker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s