Slik kan du bruke papaya både innvendig og utvendig

Den eksotiske frukten papaya har mange bruksområder, både innvortes og utvortes. Den er en kjempe god kilde til C vitamin som stimulerer kollagen syntesen og kan hindre pigmentflekker i huden. Den inneholder også mye betakaroten, som gir en frisk glød i huden og gir en naturlig beskyttelse mot solen. Men det som kanskje er den mest spennende og enestående egenskapen til denne frukten er det høye inneholdet av enzymer. 

Det er disse enzymene som er den aktive ingrediensen i Enzyme Peel Mask (580,-).  Denne masken legges på i 10 minutter og gir en friskere, glattere og mykere hud ved å eliminere døde hudceller. 

Fermentert papayajuice med noni og Vit C (249,-) kan enten drikkes som en shot eller blandes i et glass vann. Den har et høyt innhold av antioksidanter som gir anti aging effekt ved å bekjempe frie radikaler. Inneholdet av naturlige enzymer hjelper kroppen til å bedre bryte ned og nyttiggjøre seg av maten en spiser, og er perfekt om du føler deg oppblåst eller har problemer med treg mage. Den er rik på naturlig vitamin A og C, folsyre og kalium og kan dempe ulike reaksjoner på mat om man sliter med matintoleranser. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s