Har du Beauty Sleep Mask? Slik bruker du den best!

Amazing Space Beauty Sleep Mask är verkligen one of a kind. Det är vi inte ensamma om att tycka, vi får  dagligen fantastiskt fina tilbakemeldinger av kunder i butiken och av Er där hemma som beställer via nettsiden.

Beauty sleep boostar huden din med fukt, ger glöd, fyller ut linjer och roer ned irritation och rodnader, en måste i badrumshyllan helt enkelt.

 

TORO0935

 

 

Hur bruker du den på beste måte? Lägg ett tunt lager, inte tjockare än en vanlig nattcreme, högst tre gånger i veckan, även om man får lust på mer! Allra bäst resultat  får du om du använder den efter du peelat bort gamla döda hudceller innan, dessa två peelingar från samma märke är perfekta i kombinaiton med Beauty Sleep Mask.

 

Juicy Mandarin Sorbet virker både med korn och med enzymer från ananas, lägg den på nyrenset hud och låt ligga i ca.5 minuter, massera sedan försiktigt bort den med lite vann och följ upp med Beauty Sleep. En superfräsch peeling som även passar den med lite sensitiv hud.

 

juicy mandarin sorbet

 

Miracle Mask är en syrapeeling som med hjälp av AHA syra från sukker (glycolsyra) och salicylsyra ger dig en klarare hud, mindre porer, lyster och en jämnare hudton. Påför den som en mask i ett jämnt lager och låt ligga i ca. 8-15 minuter och skölj av med vann. Du kommer känna att masken prikker och verkligen verker djupt ned i huden! (När du bruker syrapeelingar under vår/sommar då solen är stark, tänk på att använda solskydd!)

 

 

miracle mask

 

Om du redan liker Beauty Sleep Mask kommer du like den enda mer i komination med Juicy Mandarin eller Miracle Mask, och har du inte testat vår favoritmaske än? Kom in til oss i butikken eller bestill på nettsiden, du kommer inte att ångra dig 🙂

 

 

Hoppas att ni njuter av den fantastiska värmen som äntligen verkar ha kommit, les mer om hur du förbereder dig för sommar och sol HÄR

Én kommentar

  1. […] Soft Blossom Facial Cleanser är en av våra mest uppskattade rensemelker. Mild i doften och med en fantastisk krämig konsistens passar den de flesta, men är kanske mest uppskattad av våra kunder med en normal till torr hud. Amazing Space gör en av våra absoluta storsäljare, du känner väl till Beauty Sleep Mask? […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s