Sol deg smart! Tipsene du trenger for riktig solbeskyttelse

Solen är äntligen här, vi gick verkligen från en kall vår till strålande sommarsol. Pass på nu så att du inte bränner din känsliga  «vinterhud» som ännu inte är van vid solexponering!

 

8726299-candid-adorable-girl-in-white-dress-is-carefree-with-flowers-in-green-field-during-spring

 

The Organic Pharmacy har ett sortiment med fantastiskt fina solkremer, från SPF 18 til SPF 50. En mix av fint mikronisert zink oxid och titanium dioxid beskytter huden mot för tidigt åldrande och solskador, särskilt utvecklat i australien är typen av gjennomsiktig zink som används, vilket gör att du slipper det vita belegg som økologiske solkremer ofta ger.

Solkremerna innehåller en rad vårdande ingredienser som Aloevera, Nyperose, Karité smør og Ringblomst, absorberas lätt av huden och ger en mjuk och behagelig følelse. Kan brukes både i ansiktet och på kroppen och passer också for barn over 6 måneder.

 

suncare

 

För sommardagar fulla med golf, segling, sol och bad är Virgin Cold Pressed Rose Hip Oil din beste vän under solkremen i ansiktet. En fantastisk olja av absolut högsta kvalitet som reparerer og reverserer solskader, reverserer tidlig aldring från solen, och ger också mycket fina resultat på ärr och jämnar ut pigmentförändringar. Använd den på fuktig hud som ett serum under solkremen.

 

The Organic Pharmacy Virgin Cold Pressed Rose Hip Oil

 

Brent? Om skadan redan är där och du blivit bränd, använd The Organic Pharmacy After Sun som kyler och ger huden fukt. Skillanden mellan en vanlig lotion och en after sun är att after sun stoppar värmeutvecklingen och reparerar huden i tillegg till att den genomfuktar.

Sol deg smart! Innan du köper solkrem ställ dig frågan, hur länge kan jag vara i solen utan att bränna mig? När och var exponeras jag för solen? Ska du ut och resa, vara på sjön, sola, eller bara ta din eftermiddagskaffe på balkongen i solen? Hur solkänslig du är och vilken typ av sol du utsätts för avgör hur hög faktor du behöver.  HÄR kan du sjekke ut när strålningen är som starkast.

Kom ihåg att solen är vår främsta källa till D-vitamin, otroligt viktigt för kalciumupptaget, humöret och immunförsvaret. 15 minuter sol utan solskydd varje dag är rekommenderat!

 

Nu har vi endelig Amla C (284.-) inne i butikken igen! C vitamin är perfekt att ta extra av sommartid, en stark antioxidant som  beskytter mot solskader, stärker upp kapillärerna, hjälper till vid kollagenproduktionen och stärker immunförsvaret!

 

Lust på en solkrem med färg och aktiv anti age? Läs om vår favoritt Juice Beauty CC cream

 

 

 

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s