Silkeputetrekk gir deg mindre rynker og glansfullt hår!

Silkeputevar kan gi deg antirynke pleie mens du sover. Over hele Europa snakkes det om silkeputetrekk som anti-rynke middel. Vi selger nydelige faitrade silkeputetrekk fra Holistic Silk. Dette må du teste selv, I siste Kamille har de testet silkeputevar, «Og selv om jeg er fullstendig klar over at putevaret i seg selv ikke forbedrer huden, så våknet jeg faktisk med færre trykkmerker – eller soverynker, om du vil! Den største forskjellen ser jeg imidlertid på håret, som virkelig har hatt god nytte av å sove på silke.  Det er mykere, friskere og mer glansfullt – uten å være omkranset av fjoner og frizz. Og det kan jeg godt like! «

Har du noen gang tenkt på at det du pakker inn puten din i kan påvirke utseendet ditt? Fair Trade serien Holistic Silk sitt hypoallergeniske silkeputevar kan hjelpe deg med å redusere dannelsen av linjer og rynker. Et silkeputetrekk vil ikke trekke til seg nattkremen din eller gi deg soverynker eller trykkmerker om natten.

Les om våre gode søvn tips

Silke har også mange fordeler for håret ditt. Håret blir blankere, glattere og floker seg mindre.  Friksjonen grovt putevarstoff gir, kan også forårsake mer bustete hår over natta, i tillegg til at absorbsjonsevnen i enkelte bomullsstoffer også vil absorbere fuktigheten i håret bedre enn silke – noe som resulterer i at håret kan bli mattere og tørrere.

Rejuvenating Silk Pillow Case

Bomullsstoffet i mange tradisjonelle putevar ofte er for hardt og absorberende, slik at fuktighetskremen og hudens naturlige oljer vil suges opp av materialet. Silke er mykere, glattere og absorberer fuktighet dårligere – noe som er en fordel når du ligger og formelig gnir hud og hår inntil stoffet mange timer i strekk.

Lær hvordan du kan stimulere ditt naturlige søvn hormon, melatonin her.

Holistic silk sitt silkeputetrekk er fairtrade og kommer med en liten pose ekte lavendel for å gi en god natts søvn. Den kan bestilles her. 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s