Veggis på mitt vis, av Camilla Jensen

Du har sikkert minst like mange kokekbøker som meg på ditt eget kjøkken, trenger vi enda en kokebok? Vel, vi tørr påstå at denne boken er så sanserlig, og nærmest drar deg inn på kjøkkenet, for å ta fatt på de fristende vegetar rettene hun byr på. Det er som smak og lukt kommer ut fra sidene når du blar, og så hilser de på deg.

Boka heter ikke «Veggis på mitt vis,» men det kunne vært tittelen på vår nye grønne kokebok fra Camilla Jensen, GRØNT. Camilla sine bøker er som små kunstverk, hun har tidligere gitt ut boka FROKOST som vi også selger, og BØNNER OG LINSER. Camilla gjør det meste på sitt vis, og hemmeligheten bak hennes flotte bøker er ærlighet og ønske om å gjøre det hele på sitt eget vis. Hun sier selv at boken GRØNT nesten kan sees som en minnebok over de to siste årene av hennes liv.

Camilla tar alle bilder selv og jeg har dyp beundring for hennes rolige tilnærming til mat. Mat er glede og det å treffe gode venner. Ut av kjærligheten hun har til maten kommer de beste smaker og noen ganger uante kombinasjoner. Det siste du savner er kjøtt når du dykker inn i hennes matunivers. Du kommer garantert til å spise mere grønt når du har laget deg gjennom noen av rettene hennes. Fargene og smakene, lettheten i kroppen, den behagelige metthetsfølelsen, det får du med boken GRØNT. Det er ikke så viktig om du er vegetarianer eller ei, det viktigste er at du elsker mat, og kan glede deg over å lære nye måter å tilbrede grønnsaker, frukt, bær og nøtter på.

Har du lyst til å ta en titt i boka? Følg denne linken da vel og la deg friste.

På fredag lager vi hennes fantastiske knekkebrød og super gode gulrot hummus. Da må du komme innom og smake og bla i boka GRØNN. Vi gleder oss til å se deg.

20130605-212102.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s