Slik får du den beste og tryggeste solopplevelsen!

Vi er opptatt av at du og dine skal få den beste og tryggeste solopplevelsen. Derfor ønsker vi å dele noen av våre soltips og sommerfavoritter med deg.

family_vacation

Ofte så lurer vi på hva vi som er viktig å ta hensyn til når vi velger solkrem. Her er vi opptatt av at solkremene våre ikke skal inneholde helseskadelige- og hormonforstyrrende stoffer, da mange av disse stoffene omdannes til frie radikaler, som kan skade fettet, proteinet og DNA-et i cellene våre. Solbeskyttelsen vår inneholder et rent og trygt fysisk solfilter som beskytter mot både UVA og UVB stråler.

Vi har skreddersydd trygge alternativer for både liten og stor.  Denne sommeren er vi så heldige at vi har fått en økologisk og vannfast solkrem for hele familien fra Juice Beauty. SPF 30 Sport Moisturizer er en skikkelig multi-tasker, da innholdet av jojoba og aloe vera har en beroligende og pleiende effekt. Innholdet av Vitamin C og E tilfører huden tilskudd av essensielle vitaminer.  Dette er den ultimate solkrem for badeferien, og i det hele tatt for den som liker å være ute i aktivitet. SPF 30 Sport Moisturizer har i tillegg en overraskende lett konsistens, for selv om den er vannfast så er den er lett å påføre og absorberes lett.

 

The Organic Pharmacy sine solkremer er et must for alle, året rundt. Ved siden av et rent økologisk filter inneholder disse solkremene pleiende nøkkelingredienser som Aloe Vera, Nyperose, Karitè smør og Ringblomst, noe som gjør at du får pleie og velvære som en bonus ved siden av beskyttelsen! Kan brukes både i ansiktet og på kroppen, og passer utmerket for barn over 6mnd.

For mor, barn og gravide anbefaler vi vår populære Sunscreen spf 30 fra Erbaviva. Dette er en  solkrem du helt trygt kan bruke på barn, og ikke tenke på at du gjør mer skade enn godt. Passer helt utmerket for barn som plages med soleksem, og eksem generelt. Et verdifullt tips for både liten og stor plages med soleksem er å skrubbe før soleksponering. Best mulig påføring av solkrem får vi når vi preparer huden med en skrubb før soleksponering.

Til den minste anbefaler vi vår milde Exfoliating Cleanser fra Juice Beauty, som kan brukes på hele kroppen. Den kan generelt brukes som en eksfolierende rens i hverdagen for en voksen hud. Så denne kan hele familien bruke, hele året. Cleopatra’s Body Scrub skrubber vekk hver eneste døde hudcelle på kroppen og etterlater en ren og fuktig hud. Denne er et must for den store! Også perfekt før påføring av Self Tan, for jevnest mulig farge.

Sommerens faste følgesvenn er Rose Hip Oil fra The Organic Pharmacy. Det er ingen av oss som drar på ferie uten å ha denne i veska. Den tryggeste ferien har du når du bruker bruker denne nyperoseoljen som en after sun. Rose Hip Oil kan du bruke som en after sun siden den roer ned og avkjøler huden, samtidig som den reparer skader. Det vil si at hvis du har vært så uheldig å bli brent i sola, så har du med deg sommerens livredder. Husk at det det mest verdifulle du kan gjøre for huden din er å være føre var, og jobbe forebyggende.  Her kan du bruke Rose Hip Oil som et forsterkende og beskyttende serum under solkremen.

Ta ekstra naturlige tilskudd av naturlige betakarotener og C-Vitaminer i sommerperioden. Antioksidantene vil gjøre huden sterkere og bedre rustet. I den store jungelen av tilskudd har vi funnet fram til noen favoritter. Vi anbefaler Amla C plus og Spirulina for en sterkere hudbarriere, jevnere hudtone og beskyttelse mot frie radikaler.

 

Besøk oss gjerne for å slå av en solprat! Økojentene er selv på plass hele sommeren.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s