Få med deg fantastiske produkter fra Rudolph Care på ferien!

Skal du ut å reise i sommerferien og synes at toalettsakene tar for stor plass? Eller er du på jakt etter en gave? Nå har vi knalltilbud på reisesettet til Rudolph Care. Dette er perfekt for deg som er fast bruker av produkene, eller som ønsker å prøve ut serien uten å kjøpe produktene i full størrelse.

Rudolph Essentials TO GO, før 590,-, nå på tilbud til 295,-!

Cleansing milk (25ml) en mild og skånsom makeupfjerner, som lett og effektivt renser huden og fjerner makeup. Den fjerner også øyenmakeup! Acai Gentle Makeup Remover pleier, fukter og gjenoppbygger. Den er rik på vitaminer og antioksidanter grunnet sitt høye innhold av superbæret acai.

Facial mist (25ml) et mildt og skånsomt ansiktsvann, som virker oppfriskende og beskyttende. Acai skintonic etterlater huden bløt og forfrisket.

Anti-stress facial cream (25ml) beskytter og beroliger , med ingredienser som virker anti-flammatoriske og anti-septiske, gir næring og fukt, lindrer og dulmer en sensibel hud.

Body lotion (25ml) er en rik og nærende bodylotion til daglig bruk, som tilfører masse fuktighet og gjør huden bløt og smidig. Lett å påføre og trekker seg godt inn i huden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s