Den beste medisinen for vonde ledd!

Vondt i muskler og ledd er noe de fleste opplever av og til, men for noen er leddplager noe som setter grenser i hverdagen. Medisiner som blir skrevet ut for disse plagene har ofte mange negative bivirkninger, og kan gjøre skade blant annet i mage og tarm. 

Heldigvis finnet det gode alternativer. Det aller beste alternativet er stoffet curcumin, som finnes i krydderet gurkemeie. Dette er også godt dokumentert. I mars 2012 ble det utført en indisk studie på dette hvor 45 personer med leddgikt ble delt inn i 3 separate grupper. En gruppe ble gitt 400 mg curcumin, den andre gruppen ble gitt et typisk legemiddel for leddgikt (NSAID) og den tredje gruppen ble gitt en kombinasjon av smertestillende legemiddel og curcumin. Den gruppen som kun fikk curcumin viste størst bedring da studien var fullført. 

Ønsker du å begynne med tilskudd av curcumin? Da anbefaler vi tilskuddet Inflammin (354,-) fra Bio Life. Dette tilskuddet er spesielt formulert for å dempe betennelser, støtte immunforsvare og lindre fordøyelsesplager. Det inneholder en blanding av gurkemeie, ingefær, ananas og boswellia som er den perfekte kombinasjon for vonde ledd!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s