Pene hender og føtter i sommer!

Sommaren er tid for å visa upp händer och fötter med flott frisk neglelakk, men många sliter med svake och flisete negler.
Get-smooth-beautiful-hands

Bästa sättet att få starka pene negler och återfuktade neglbånd  är att bruke en god negleolje. Massere in The Organic Pharmacy Neem & Lemon nail oil på neglen och kring neglbåndene ett par gånger om dagen. Passa på att bruke den om kvelden framför tv:n, på bussen på vei til eller fra jobbet eller när du helt enkelt har en liten stund til overs.

lemon neem nail oil

Oljan trekker in och gir mer flexibla naglar och när du masserar ökar blodsirkulationen som gir mer næring och negler som vokser snabbare. Neem er en olje utvunnen fra frukten och frøene från ett träd som du ofta finner i Indien och sydostasien, och är känd för sin anti-sopp effekt. Blandningen av jojoba och vetekli olje plejer och ger fukt.

Marigold & Comfrey Hand & Nailcreme och Manuka & Peppermint Footcreme trekker lett in och ger fräscha återfuktade händer och fötter, och ett flott lakk fra Organic Glam eller Kure Bazaar gør dig klar for sommerfest!

OG Nail Varnish

Problem med hår hud och negler kan ofta du ofta bli kvitt gjennom att ta tillskudd av vitaminer och mineraler, att jobba inifrån och ut! Sink är ett mineral de aller flesta av oss har høy mangel av, och ett tillskott av detta ger dig bättre kvalitet på hår och naglar, och påskyndar også sårläkning i huden.

När du gör dina fötterna fina, passa på at ta ett fotbad med Epsom salt! Läs mer om dess fantastiska egenskaper HÄR.

Rose Balm är bästa multiprodukten till allt som är torrt; hår, negler, torra fläckar och är perfekt att bära med sig i lommen eller väskan 24/7

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s