En sikker vinner for problemhud

Når man sliter med en hud i ubalanse, enten det skyldes hormonforstyrrelser eller dårlig kosthold, pleier vi alltid å anbefale at man anvender en olje.

 Oljer har en balanserende effekt, og har evnen til å balansere talgproduksjonen i huden, samtidig som den fukter og gir næring.

En av de beste oljene som finnes for en uren hud er Amazing Space Oil Infusion Grapeseed. Denne inneholder den antibakterielle oljen fra druekjerne som også virker som en antioksidant som hindrer porer i å tette seg. Den lette og behagelige oljen virker også oppstrammende og kan brukes for å behandle mørke ringer under øynene.

Vi anbefaler at man også bruker den invortes, ta 5 dråper hver dag, rett i munnen. Slik gir du huden næring innenfra også!

Et annet tips for de som sliter med urenheter er å drikke mynte te. 3 kopper om dager har i studier vist seg å redusere androgener (hormoner som fremkaller kviser) etter kun noen uker. Jeg anbefaler å prøve Pukka Three Mint. Den smaker herlig, og er også kjempe god for fordøyelsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s