Kos deg i høstmørket, 3 tips for både in -og utsiden

Nu när vädret börjar skifta och mörkret smyger sig på  behöver man unna sig lite lyx i vardagen! Luftfuktigheten sjunker och huden blir lätt irriterad och torr.

rudolph300x400

Rudolph Acai facial oil berikar din dagcreme och ger din hud glöd och elasticitet på djupet!  Det lilla bäret Acai är otroligt rikt på antioxidanter, här kan du läsa mer om Rudolph’s huvudingrediens och om vackra Andrea Rudolph’s resa till Brasilien där bäret plockas. Vi hade det stora nöjet att träffa Andrea här i butiken för ett par veckor sedan, och hon kunde avslöja att de kommer lansera nya produkter längre fram i höst!

 

 

perillaoljen

 

Är du torr på insidan blir du torr på utsidan. Huden är kroppens största organ men är det sista som får ta del av fettet vi äter. Eicosan Perilla (514.-) är en vegetabilisk olja som innehåller Omega 3,6 och 9 och åtta typer av E-vitamin. Kombinera gärna din vegetabiliska olja med en fiskolja av god kvalitet!

 

 

 

nyd-dig-sund_179161

 

Vi älskar Caroline Fibæk och hennes supergoda nyttiga oppskrifter! Hennes senaste bok Raw Snacks (249.-) är fylld av tips på hur du kan njuta sunda snacks och kaker utan mjöl, socker, ägg eller mejeriprodukter.

 

Njut också av en kopp te, här kan du läsa mer om våra nya fantastiska teer från Hari Tea

 

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s