Slik kommer du deg gjennom forkjølelsessesongen

Med høsten kommer ofte forkjølelser og såre halser, men det finnes heldigvis gode produkter som kan både forebygge, hjelpe og lindre symptomene. Dette er våre favoritter:

D- vitamin

Vi anbefaler store doser D- vitamin til alle- både store og små, hele vinteren. Dette viktige vitaminet ( som egentlig er et hormon) er essensielt for et velfungerende immunforsvar. Få i deg 100 mcg om dagen, hele vinteren så minimerer du risikoen for sykdom.

Rød marin alge

Både forkjølelse og influensa er forårsaket av virus. Virus er genetiske elementer som tar over kroppens egne celler og gjør deg syk. Antibiotika har ingen virkning mot virus og som regel må man bare la virussykdommen gå sin gang. Men heldigvis finnes rød marin agen. Den hjelper kroppens naturlige forsvarsmekanismer og hemmer virus. Vi anbefaler at man tar denne forebyggende hele vinteren og i større doser om man blir syk.

Sink

Sink er et av de aller viktigste mineralene for immunforsvaret. Det hjelper kroppen å forebygge både forkjølelse og influensa. Mangel på sink kan blant annet gi dårlig smak og luktesans, depresjon, fertilitetsproblemer, kviser og eksem. Mangel på dette mineralet er svært vanlig, spesielt blant de over 40.

Amla C

Amla C – også kjent som Indisk stikkelsbær, har den høyeste konsentrasjonen av naturlige C-vitaminer, og i tillegg andre viktige antioksidanter som beskytter cellene. Amla C har i flere tusen år blitt benyttet for å styrke immunforsvaret.

Alle vi som jobber i Gimle Øko er opptatt av å gi deg den beste veiledning av våre spesielt utvalgte tilskudd. Kom innom så skal vi finne hva som passer best for deg. Hold deg varm og frisk!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s