Slik beholder du sommergløden hele året!

Merker du at sommergløden er i ferd med å forsvinne? Ikke fortvil- her får du råd om hvordan du kan beholde fargen året rundt ved å pleie deg selv både innvendig og utvendig.

For å få en vellykket farge er det viktig å starte med en god skrubbekrem først. Den fjerner tørre døde hudceller og vil bidra til ett jevnere resultat ved påføring av selvbruneren. Peel ekstra godt på de mest tørre områdene som albue, knær og føtter.

Prøv Amazing Space Detox Body Exfoliator (pris 415,-). Dette er en deilig kremet skrubbekrem til kroppen som inneholder jomfru kokosolje, etterlater huden myk og silkebløt.

https://gimleparfymeri.files.wordpress.com/2012/07/6006211-big.jpg

The Organic Pharmacy Self Tan

Dette er en selvbruner som kan brukes både i ansiktet og på kroppen. Den har en unik ingrediens DHA, som er ecocert godkjent sukkerrør. Det er en lett kremet konsistens som vil trekke seg rask inn i huden og gir et jevnt og naturlig resultat. Den er mild i formelen og vil derfor gi en forsiktig glød ved første påføring. Perfekt for den nordiske bleke huden. Ønsker du mere farge kan du bruke den annen hver dag helt til du blir fornøyd med fargen. Husk å vaske hendene rett etter påføring av kremen!

Lag deg også en Glowing Skin drikk hver dag! Denne inneholder massevis av betakaroten som gir huden glød og farge innenfra ved hjelp av rødbeter, aprikos og ingefær. Denne drikken kan lages både med blender eller juicemaskin.

Slik gjør du:

Blend sammen 2 gulrøtter, 2 aprikoser, 2 rødbeter, 1 eple, 2dl appelsinjuice, noen isbiter og litt frisk ingefær. Tilsett gjerne en skje med fett, enten kokkosfett eller en vegetabilsk olje av god kvalitet. Les mer om gode fettsyrer her.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s