Les om hvorfor dette er den beste fiskeoljen på markedet!

Er du en av de som fremdeles tar tran hver dag? Da er det på tide å få opp øynene! Tran, og mange andre fiskeoljer på markedet er renset, behandlet og blitt utsatt for både lys, høy temperatur og oksygen. De lange omega 3 fettsyrene i fiskeolje er svært sensitive og blir lett ødelagt når de blir behandlet. Dette betyr at oljen du drikker fra tranflasken eller tar fra Eldorado sin pilleboks er harsk, og gjør mer skade i kroppen enn nytte.

Vi anbefaler alltid fiskeolje fra fiskefilét  som er skånsomt behandlet. En av de aller beste på markedet er New Chapter Wholemega (349,-) . Denne jomfruoljen er utvunnet fra villaks fra Alaska og inneholder 17 forskjellige varianter av omega oljer, naturlig D vitamin og antioksidanter. Men en av de aller viktigste ingrediensene i denne fantastiske oljen er stoffet astaxanthin. Astaxanthin er den aller sterkeste antioksidanten som finnes i naturen, og har faktisk 550 ganger så sterk antioksidant virkning som Vitamin A! Masse forskning har blitt gjort på dette knall røde stoffet og det viser seg at det er vidundermedisin for immunforsvaret vårt. I tillegg hjelper det blant annet å forebygge kreft, leddgikt, parkinsons, alzheimers og hjertesykdom. Astaxanthin finnes naturlig i krill, laks, ørret, kreps og reker.

Les om hvorfor det er så viktig å få i seg fettsyrer fra fisk her. 

6 kommentarer

  1. Hei Elisabeth,

    Om man har for mye D vitamin i kroppen (noe som er veldig sjeldent her i nord) er Eskimo 3 fiskeolje et bedre alternativ.

    Hilsen Carina

  2. Hei Marie 🙂
    Eskimo har høyere verdier av de viktige fettstoffene EPA og DHA, mens Wholemega har ett mer brespektret innhold med D vitamin, astaxanthin og forskjellige omega typer. Den kan gjerne brukes av gravide! Anbefaler at du prøver denne 🙂

    Hilsen Carina

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s