Vi elsker juicene til Essentially!

I går hadde vi åpningsfest her på Gimle. Da var vi så heldige å få besøk av de flinke jentene som står bak juicemerket Essentially, som delte ut nydelig ferskpresset juice til alle gjestene. 

Essentially lager 100% rå, veganske og ferske juicer som nærer og revitaliserer kroppen. De har forskjellige programmer som lar deg velge om du skal bruke juicen til juicefasting eller som et tilskudd til kostholdet. 

I disse juicene er det opp til 1,5 kg frukt og grønnsaker i hver flaske, som gir deg massevis av lettopptakelig næring i flytende form. Flott om du ønsker å gå litt ned i vekt eller vil ha mer energi! 

Disse deilige juicene kan du få kjøpt på Smoothie Exchange på Frogner eller Storo eller bestille på denne nettsiden. 

Anbefales! 🙂

2 kommentarer

  1. Hei! Har fått høre at disse juicene ikke er laget på økologisk frukt og grønnsaker ? Om dette stemmer kan jeg ikke se vitsen med å rense kroppen med deres produkter………Hilsen en som undrer

  2. Hei Lene,

    Beklager sent svar!
    Det stemmer at ikke alle ingrediensene i disse juicene er økologiske. Dette lar seg dessverre ikke gjøre av både praktiske og økonomiske hensyn. Alt av frukt og grønnsaker blir nøye vasket og skrelt før de går i juicepresssen, noe som kraftig reduserer risikoen for at det skal være noe rester av sprøytemidler i juicen. Når man tar i betraktning hvor lite frukt og grønt nordmenn spiser generelt, er det ikke tvil om at disse juicene gjør veldig mye godt. Hvis du ønsker deg en 100 % økologisk juice finnes det ingen ferskpressede juicer å få tak i om du ikke lager de selv. Vi heier på Essentially, fordi vi kjenner til hvordan de velger råvarer og ikke minst med hensyn til hvordan de behandler frukt og grønt. Vi synes dette er langt på vei mot en effektiv detox.

    Hilsen Carina
    Naturopat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s