Eksklusive gaveidéer fra Rudolph Care

Nå har vi fått inn flotte gaveesker fra Rudolph Care, vi rett og slett elsker disse lekre eskene som er fulle av godsaker! De er selvfølgelig sertifisert av både ecocert og svanemerket som sikrer rene og miljøvennlige produkter.

Let the Glow Begin

Image

Açai Facial Scrub Mask 100 ml.
En eksklusiv skrubb og dyptgående ansiktsmaske i ett produkt. Inneholder små eksfolierende korn som forsiktig renser og fjerner døde hudceller samtidig som den gir huden fuktighet, beskyttelse og næring. Maskens rike innhold av organiske oljer og shea smør beskytter huden på dypet, og gir en vakker glød.

Açai Facial Mist 25 ml.
Forfriskende ansiktsvann med milde duftnoter som er svært rik på antioksidanter og har en oppstrammende og beskyttende effekt på huden. Kan også brukes som en mild og rensende toner passer for alle hudtyper.

Acai AntiStress Facial Cream 25ml.
Eksklusiv dag og nattkrem som effektivt beskytter og lindrer huden. Rik på organiske oljer og gir ekstra næringsstoffer og fuktighet.

Pris: 580,-

 

 

True Love

Image

Açai Body Lotion 100 ml.
En rik og nærende fuktighetskrem for daglig bruk, som gir rikelig med fuktighet og gjør huden myk og smidig. Den er rik på açai, som har et høyt innhold av antioksidanter. Det er godt dokumentert at antioksidanter utsetter hudens aldringstegn.

Açai Hand Cream 30 ml.
Mykgjørende luksus til hendene. Inneholder organiske oljer og shea butter som helbreder, beskytter og styrker huden. Gjør huden gjennomfuktet og silkemyk.

Açai Lip Balm 15 ml.
Nærende og mykgjørende luksus til dine lepper eller andre steder som trenger ekstra fuktighet. Kan brukes som SOS salve for små riper, ru neglebånd, tørr eller hard hud.

Pris: 480,-

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s