Deilige, glutenfrie pannekaker

Disse glutenfrie og melkefrie pannekakene er kjempe enkle å lage og smaker fantastisk. Perfekt for kveldskosen! Denne oppskriften er hentet fra vegetarbloggen.

Dette trenger du;

1 godt moden banan

1 teskje vaniljeekstrakt

1 ss olje

2 dl sojamelk

2 ss lønnesirup

3 dl rismel

2 ss maisstivelse (maizena)

1 ts bakepulver

0,5 ts kanel

0.5 ts kardemomme

0.5 ts salt

Olje til steking

Fremgangsmåte:

Ha bananen i en bolle og mos den godt med en gaffel. Rør inn vaniljeekstrakt, olje, soyamelk og lønnesirup.

Ha i rismel, maisstivelse, bakepulver, kanel, kardemomme og salt og visp det hele sammen til du har en jevn røre. La røren stå og svelle i minst et kvarter.

Varm opp olje til medium/høy varme i en stekepanne og stek pannekaker på begge sider til de er gylne. Server!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s