Slik blir du kvitt tørr hodebunn!

Nu kryper sig temperaturen neråt och många märker av en torrare hud och im många fall även en torrare hårbotten.

Temperaturen påverkar också luftfuktigheten vilket torkar ut huden, men förutom detta påverkas både hårets och hårbottens PH-balans när vi shamponerar håret vilket ofta fjerner de naturliga fetterna. Vi höjer PH-värdet och gör hud och hår basiskt, vilket kan leda till en torr kløende hårbotten och sprøtt hår uten glans. Tänk därför på att använda ett ekologiskt shampo utan sulfater (hudirriterande ingredienser tillsatta för att produkten ska skumma och fjerne fett.)

 

The Organic Pharmacy (134)

Speciellt utvecklat för en sår hårbotten är Conditioning dandruff shampoo och conditioner från The organic Pharmacy. Propolis från honung balanserar hårbotten och jättenattljusolja ger massor av fukt och essentiella fettsyror. Produkterna innehåller även Tamanu, den lilla mirakelörten som verkar som naturligt kortison. 

 

The Organic Pharmacy (135)

 

För en intensiv fuktgivande behandling av hår och hårbotten, använd Hair & Scalp Nourishing Oil, med Jojoba, Neem och Kamomille som påförs på torrt hår och hårbotten i 10-30 minuter följt av shamponering eller som en nattkur, då tvättar du istället håret på morgonen.

 

The Organic Pharmacy är vårt största märke i butiken, med otroligt nöjda kunder, har du lust att lära känna dessa fantastiska produkter så finns det möjlighet att boka en avslappnande hudpleietime från tirsdag 26.e till fredag 29.e november! 

 

Margo_Marrone_of_the_Organic_Pharmacy_e_bce45a078ee3b134b7a092a347cd4f40

 

Med en bakgrund som farmaceut och homeopat är Margo Marrone kvinnan bakom det Londonbaserade märket. I denna intervju, gjord av svenska makeup artisten Linda Öhrström kan du läsa mer om Margo, The Organic Pharmacy och hur det hela startade..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s