Sliten og trøtt og trenger en boost?

Nå er den mørke årstiden her, og mange kjenner på at det blir mørkere og kaldere ute. Ofte kjenner man at man må jobbe litt ekstra med seg selv på denne tiden av året, da man fort kan kjenne seg litt sliten og umotivert i mangel på dagslys.

Amerikansk Ginseng er en urt som har blitt brukt som styrkemiddel i mange tusen år. Den har så mange positive effekter på kroppen at det kunne blitt skrevet en bok om det. Her er noen av funksjonene til denne fantastiske urten:

Antioksidant, afrodisiakum, foryngende, fremmer utholdenheten, motvirker tretthet, bedrer hukommelsen, styrker den kognitive funksjonen, leverbeskyttende, hjertebeskyttende, smertestillende, virushemmende, betennelseshemmende, svulsthemmende, støtter det endokrine systemet, stimulerer binyrefunksjonen, immunregulerende (hovedsakelig ved å stimulere aktiviteten til T-lymfocyttene og interferonproduksjonen), mildt beroligende, mildt slimdannende (myker opp slimhinnene), blodsukkersenkende, kolesterolsenkende, minimerer celleskader fra stråling og fremmer rekonvalesensen etter strålebehandling.

Ginseng er en flott urt for alle å ta, spesielt hvis man trenger mer energi. Det styrker også kroppen slik at den tåler stress bedre, så dette er det perfekte tilskuddet i perioder du trenger å prestere litt ekstra.

Husk også tilskudd av D vitamin nå på vinteren 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s