Unngå å bli forkjølet med naturlig C vitamin i vinter

Mange blir nok indirekte lurt til å tro at C-vitaminet de kjøper er naturlig ved at produsenten for eksempel gir det et eksotisk fruktnavn eller bruker bilder av frukt og bær på etiketten. Så vel er det dessverre ikke. 

Mennesket har utviklet seg i takt med naturen gjennom millioner av år. Dette gjelder også vår organisme som har lært seg å gjenkjenne de ulike næringsstoffene fra kostholdet vårt. Fordi kroppen er vant til å jobbe med opptak av flere næringsstoffer samtidig vil ofte kompletterende stoffer forsterke opptaket og virkningen av hverandre. I naturlig C vitamin får du i tillegg bioflavonider, antioksidanter og antocyaner. Sammensetningen av disse stoffene vil øker opptaket av C vitaminen. 

Kjøper du derimot vanlig askorbinsyre ( vanlig C vitamintilskudd) får du mest sansynlig en syntetisk substans fremstilt ved en kjemisk fabrikk i Kina. 

Vi gleder oss nå over at naturlig C vitamin fra Amla nå kommer i sterkere utgave enn hva vi har sett før, nemlig maksdosen 200mg pr tablett. Dette er det aller beste å ta nå som forkjølelses sesongen er over oss. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s