Detox med Karmameju

Julen er forbi og det er nå høysesong for detox! Å rense kroppen etter en tid med mye god mat og drikke gjør veldig godt, både for kropp og sjel. Det er viktig å jobbe både innvendig og utvendig. På innsiden anbefaler vi et vegetarisk kosthold med tilskudd av utrensende alger, som chlorella og spirulina.

Utvending anbefaler vi følgende proudukter fra det fantastiske merket Karmameju– i tillegg til tørrbørsting.

More Exfoliating Salt Balm

Dette er en dyptrensende og oppkvikkende saltskrubb som etterlater huden myk og full av ny energi. Den løser opp spenninger, stimulerer lymfesystemet og motvirker cellulitter. Les mer her.

MORE exfoliating salt balm 03

Wild Body Oil

En lett kroppsolje med mandel og grapefruktkjerneolje som er full av antioksidanter. Den gir energi, setter i gang lymfesystemet og motvirker cellulitter. Den er også perfekt som badeolje eller til bruk i hodebunnen da den stimulerer hårveksten og motvirker flass.

WILD body oil 03

Fresh Balm

Denne deilige balmen kombinerer økologisk olivenolje, jojobaolje, granateple og arganolje som gjenoppbygger og gjennomfukter huden. Eteriske sitrusoljer fra søte appelsiner og grapefrukt stimulerer lymfesystemet. Peppermynte, fennikel og merian øker konsentrasjonen og beroliger fordøyelsen ved en lett magemassasje.

FRESH balm 03

 Les mer om Karmameju på våre nettsider.

2 kommentarer

  1. […] Detox är ordet på allas läppar nu inför sommar och badsäsong, men vad sägs om en mental detox? Något som inte involverar juicing och crossFit? Det talas mycket om att koppla bort från sociala medier och den digitala världen, och jag kan absolut hålla med. Fantastiska bloggar som ger dig inspiration och råd i all ära, men ibland kan det nog vara bra att stänga av datorn, Ipaden och mobilen och bara lyssna till dig själv…. […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s