Aftensrituale for god og rolig nattesøvn

Vinteren er kommet og snøen daler vakkert ned over landet vårt. Den er til glede for store og små, og alle som er begeistret for ski og lek i snøen benytter mulighetene der ute i den vakre og tilgjengelige naturen vår.

Kroppen har godt av å være i bevegelse litt hver dag og lys og luft er gode betingelser for en god nattesøvn.

De fleste har sine aftensritualer som bidrar til en god nattesøvn. Her er noen enkle ritualer som enkelt kan legges til dine egne faste rutiner om kvelden, som kan skape ro og gi deg kvalitets søvn.

Sørg for at temperaturen på soverommet er noe lav og at det er godt luftet ut før du legger deg.

Jeg har valgt ut tre produkter fra Karmameju som kan kombineres til aftensbruk.

Aromaterapeutisk duft i rommet kan ha en beroligende effekt. Duft lys Karmameju Spa Natural Candle med  Lavendel, Geranium og Cypress  virker avslappende.  La det brenne i ca en halvtime i soverommet, før du legger deg.

Lull  Aromatherapy Wand med Neroli, Kamomille, Linde blomst og Lavendel er en roll on stick som brukes på puls points ved håndleddene, tinningene og i nakken.

Før du kryper til sengs sørg for å ha en fotbalm eller krem ved nattbordet, slik at du kan gi deg selv en liten fotmassasje. Massasje av føttene setter i gang blodsirkulasjonen i føttene, og gir deg herlige varme føtter. Det skal ikke mye til og varme føtter får deg til å slappe bedre av. Begynn med å massere vristen over og under, dra litt i hver tå og klem litt på helen. Trykk deretter med tommelen på undersiden på fotballen, og langs hele fotsålen Fleks og strekk på føttene. Det tar omtrent 30 sekunder på hver fot for å få en effekt, men ta deg gjerne bedre tid.

Karmameju Calm Balm med Calendula, Kamomille og Lavendel er en nydelig balm som egner seg yppelig til blant annet massasje av føttene.

Ta frem boken du fikk til jul og gi deg selv en lesestund eller simpelthen ligge å nyte følelsen av ro i kropp og sjel.

Vær god mot deg selv, hver dag og hver kveld og sov godt!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s