Rens kroppen din og kvitt deg med cellulittene

Efter en stressig desember och en jul och nyår med lite mycket av det goda så innebär januari för många av oss en ny start på ett sundare liv. Genom kost och fysisk aktivitet hjälper vi till att rena och avgifta kroppen.

 

young female having fun on flowery meadow

 

Lymfkörtlarna i din kropp avger bland annat  vita blodkroppar, förstärker immunförsvaret, transporterar näring och syre till kroppens celler, transporterar bort överskott av vatten och transporterar fett från tunntarmen. Till skillnad från blodet som pumpas runt av hjärtat så saknar lymfsystemet denna naturliga pump, därför är det viktigt att vi håller kroppen igång.

Oavsett om du går igenom en tuffare Detox  eller vill lägga till sundare rutiner i vardagen så är tørrbørsting ett fantastiskt sätt att hjälpa ditt lymfsystem att rensa bort toxiner och slaggprodukter ur kroppen, visste du att huden i sig är ett stort avgiftningsystem? Omkring 1/2 kg av restprodukter lämnar huden varje dygn

 

en_ionicbodybrushwebBody Ionic Brush (349.-) bildar vid friktion på huden negativa joner som påskyndar syretransporten till cellerna och våra kroppsvävnader, vilket gör det lättare för lymfan att rena blodet.

Tørrbørsting är det klassiska sättet för lymfdränering, genom att borsta huden så fjerner du gamla hudceller och avfallstoffer, du håller porerna öppna och hjälper på så sätt leverns och njurarnas reningsarbete.

Trycket som skapas när du tørrbørster stimulerar lymfan så att den lättare kan tömmas i tarmarna, är även fint vid muskelspänningar och ett väl beprövat sätt att motverka och fjerne cellulitter.

  • Borsta alltid på torr hud (alltså innan dusch) mot hjärtat
  • Borsta baksida och framsida av benen och starta vid fötterna ca. 4-10 gånger.
  • Fortsätt sedan med händer och armar och avsluta med midja och rygg, alltid mot hjärtat!
  •  Utför detta varje morgon tre månader och fortsätt efter det med två dagar i veckan.

 

Ge huden extra fukt och glød med Neom Real Luxury Body Scrub. Pleiende blandning av vegetabiliska oljor och med en underbar doft av jasmin, lavendel och rosenträ. Skapar spakänsla på badet och vår absoluta favorit skrubb!

real luxury body scrub&box

När du vill unna dig något extra eller den perfekta gåvan.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s