Her er våre Erbaviva favoritter for mor og barn

Det amerikanse merket Erbaviva ble startet av Robin Brown og Anna Cirronis, to kvinner inspirert av sine egne barn og med en kjærlighet for rene, økologiske ingredienser. 

OURSTORY

Resultatet ble en luksuriøs økologisk serie, spesielt formulert for en sensitiv barnehud. 

Her er våre Erbaviva favoritter: 

Erbaviva Milk Bath

USDA sertifisert økologisk melke-bad bruker de hudlindrende egenskapene til økologisk melk sammen med økolgiske oljer fra lavendel, sitron og sandalwood. Dette gir en guddomelig badestund som enhver mor fortjener, det hjelper også mot tørrhet på magen i dette himmelsk duftende badet. Favorittmelkebadet til Nicole Kidman og også til den flotte Marie Alette. Les hennes blogginnlegg om Erbaviva Milk Bath her. 

Erbaviva Strech Mark Oil

erbaviva  Stretch Mark Oil

Mødre vil at barna deres skal legge igjen spor etter seg på jorden, ikke på deres hud. Med eteriske oljer som rose og gulrotfrø, holder strekk-merke oljen morens stressede hud myk og fuktig. Vibeke Klemetsen mener at dette er et must have for alle blivende mødre. Les hennes blogginnlegg om Erbaviva Strech Mark Oil her. 

Erbaviva Body Butter

Erbaviva Baby Butter er ren luksus for de minste. Den er svært rik og fuktighetsgivende og smelter i kontakt med babyens varme hud. Laget med Fair Trade kakaosmør og beroligende eteriske oljer av lavendel og kamille. Perfekt etter kveldsbad eller som kuldekrem for både barn og voksne.

Erbaviva Lip and Cheek Balm

Dette er vår aller mest solgte lipbalm. Den er så god at man blir avhengig! Den er perfekt for barnets ansikt og hender med kamille og ringblomst. 
For sprukne lepper, kinn og hender, hjelper vår nye økolgiske balsam til med å pleie og hele tørr hud samtidig som den skaper en barriere mellom barnets hud og tørt og kaldt vær. Rosemarin ekstrakt tilfører balsamen viktige antioksidanter, og kamille gir barnet en følelse av velvære. Med en god smak og duft, vil barnet elske vår tykke stift som er enkel å påføre, nesten 100% økologisk Lip and Cheek Balm!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s