Få jevn og feilfri hud med Kjær Weis nye foundation!

I tillegg til flotte kremrouger, øyeskygger og liptints, har nå danske Kjær Weis kommet med en super fin foundation! I likhet med de andre produktene, er også disse fulle av pleiende ingredienser som jojobaolje, kokkosolje og mandelolje.

Kjær Weis kremfoundation forbedrer hudfargen på en naturlig måte, og etterlater en porefri polert finish. Den naturlige formelen er fri for petroleum, parabener, kunstig farge og duft. Den gir dyptvirkende fuktighet til huden, forbedrer elastisitet og reduserer tegn på aldring. Kjær Weis kremfoundation gir en enkel og naturlig dekning. Bruk kun en liten mengde kremfoundation for et gjennomsiktig utseende, eller legg på et tykkere lag for å få den dekkende nok for hudproblemer som rosacea og akne. Den er kremet og lett å påføre, har en vektløs tekstur og en semi-matt finish. Refill er tilgjengelig slik at den vakre metallbeholderen kan gjenbrukes.

  • Sertifisert økologisk av CCPB (Italias økologiske standard)
  • Ingen kunstige ingredienser (slik som petroleum, parabener, kunstige fargestoffer og parfyme, petrokjemiske emulgatorer)

FARGEGUIDE:

Like Porcelain: For en blek eller rosenrød hudtone. Den forbedrer selv de mest sensitive, sarte hudtypene.

Paper Thin: For lys til medium hudtone, som har en rosa undertone. Denne kalde, elfenbenfargen gir en perfekt semi-matt finish.

Just Sheer: Perfekt for lys til medium hud, med oliven/gyllen undertone. Denne naturlige, varmbeige farge gir en semi-matt, feilfri finish.

Illusion: For medium og medium-mørk hud med oliven/gyllen undertone. Denne varme, honningfargen gir en semi-matt finish.

Velvety: For medium mørk til mørk hud med oliven/gyllen undertone. Den har en mørk, kremaktig nyanse som er ideell for mørk, varm hud.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s