Øyemaske i nye flotte farger gir deg en god natts søvn!

Visst är det fantastiskt med de långa ljusa dagarna vid denna tiden på året! Välbehövligt efter den mörka hösten och vintern, men många sliter med sömnen när dagarna blir långa och nätterna korta. Holistic Silk’s øyemasker är gjorda i England, har en insida av mjuk bomullsfløyel och fyllda med Lavendel som sprider en mild beroligande doft. Nu har vi fått in fem nya vackra mönster från deras Limited Edition!

 

 

eyemask plumeyemask pinkeyemask peacheyemask lavendereyemask amethyst

 

Vuxna behöver i genomsnitt sju till nio timmars sömn varje natt. Sömnlöshet är den vanligast sömnstörningen i Europa och Nordamerika och kan ha flera skadliga effekter på hälsan, du har till exempel 4 gånger större risk att hamna i depression och större risk för allvarliga sjukdomar som ex. hjärtsjukdomar.

 

Family cuddling.

 

Prioritera sömnen! Skaffa en riktigt bra pute som passar just dig, använd öronpluggar om du lätt vaknar av ljud utifrån och försök att gå och lägga dig och vakna vid samma  tider varje dag. Lite honung i ört té på kvällen 30 minuter innan läggdags verkar lugnande, och gör det lättare för dig att somna.

Holistic Silk’s silkeputetrekk har varit otroligt populärt här hos oss! Ger bättre kvalitet på huden och mjukare, glansigare hår!

pillow case

 

Läs också Alice inlägg om Aftensrituale för bättre sömn.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s