3 tips for nydelige sommerlepper

De aller fleste er flinke med solkrem om sommeren og blir sjelden brent. Men ikke alle er like flinke til å huske på leppene. Det er viktig å huske på at lepper også kan bli brent. De blir lett hovne og såre og kan få pigmentforanringer om de ikke pleies og beskyttes riktig.

Her er våre tre anbefalinger til flotte sunne lepper i sommer.

Bruk tannbørsten som en leppeskrubb en gang i uken. Drypp noen dråper olje, gjerne mandelolje eller roseolje, på tannbørsten og skrubb forsiktig over leppene. Dette fjerner døde hudceller og vil gi deg babymyke lepper.

Beskytt leppene med solfaktor. Vi anbefaler Juice Beauty Lip Trio med SPF 8 (165,-). I dette settet får du tre flotte leppepomader i tre forskjellige farger! De er basert på solsikke og kokkos olje som gjennomfukter leppene, mens de pleier og beskytter med aloe vera, vitamin E og bredspektret solfaktor. Om du ønsker høyere faktor anbefaler vi Rudolph Sun Stick SPF 50 (175,-). Denne stiften er også kjempe fin å legge rundt øyne og på nesen eller andre steder man trenger litt ekstra solbeskyttelse. 

Til kveldsbruk når man ikke trenger solfaktor anbefaler vi Amazing Space Healing Mint Balm(185,-). Denne deilige balmen pleier, reparerer og mykgjør leppene med en frisk smak av mynte. Denne kan også brukes på negelbånd. Den passer flott etter en dag i solen for å kjøle ned og pleie.

Amazing Space  Healing Mint Balm (lepper & Negler)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s