Sertifisert hudpleie for baby, barn og deg som venter på den lille

Amerikanska märket Erbaviva har varit med sedan starten av Gimle Økologiske. Serien skapades 1996 av Robin Brown och Anna Cirronis,  i jakten på de renaste, säkraste och mest naturliga produkterna för sin nyfödda. Resultatet blev en serie produkter, speciellt anpassade för gravida, mödrar  och barn, lagd av örter och växter, fria från starka konserveringsmedel, syntetiska dofter eller andra farlige stoffer. Största delen av sortimentet är idag økologiskt cerificerad av USDA.

 

OURSTORY

 

mommy_gift_2Mommy Gift Box är en nyhet hos oss på Gimle. Perfekte gaven till kjæresten eller venninnen som venter på någon liten.

Innehåller Stretch Mark Cream, Stretch Mark Oil och en Back rub oil som är speciellt utvecklad för att lindra smärta i den senare delen av graviditeten.

 

Elle-Sunscreen

Erbaviva Sunscreen SPF 30 skyddar mot solen med Sinkoksid, pleier huden med aloe, jojoba olja,  kamille och lavendel, och passar till stor som liten över 6 månader.

Vi anbefaler inte att bruke solkrem på barn under 6 månader då deras värmecenter inte är fullt utvecklat och de riskerar att bli överhettade. Kläder och skugga passar bäst till de allra minsta!

Läs mer om vad som är viktigt att spise när du är gravid eller nyss fått barn HÄR

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s