Hvilken ansiktsrens bruker du?

Å finne den perfekta rensen är inte alltid det lättaste. Du ska tycka om duft, konsistens och anpassa efter din hudtyp och hur djuprengörande rensen ska vara. Kanske vill du ha en rens som exfolierar? Eller kanske en som är super på å fjerne tung makeup? . Här listar vi några olika renseprodukter, som var och en har sina speciella fördelar.

 

Carrot Butter

Carrot Butter Cleanser är en av våra mest sålda renseprodukter. En balm med lugnande lavendel som smälter på huden, löser upp och fjerner skonsamt makeup, även på ögonen och fjernes med en muslin klut Passar alla hudtyper, også fet, og er super till dig med torr och sensitiv hud. Brukes med fördel på kvällen, då man oftast är i behov av en mer djuprengörande rens.

 

 

 

Cleansing Foam 150 ml

 Rudolph Care Cleansing Foam är en ny rens i butiken, med många goda tilbakemeldninger. Den perfekta rensen till alla hudtyper, lätt att ha med sig på träning eller ha stående i duschen. Ett mildt skum fjerner effektivt smuts och make up utan att torka ut huden. Fin rens till dig som har lätt att reagera på starka dofter och eteriska oljor. 

 

 

 

soft blossom

Soft Blossom Facial Cleanser är en av våra mest uppskattade rensemelker. Mild i doften och med en fantastisk krämig konsistens passar den de flesta, men är kanske mest uppskattad av våra kunder med en normal till torr hud. Amazing Space gör en av våra absoluta storsäljare, du känner väl till Beauty Sleep Mask?

 

 

creamy foaming

För dig med kombinerad till uren hud passar SUKI’s produkter perfekt!

Creamy Foaming cleanser är en lätt skummande rens med mild AHA syra från äpple, som hjälper till att hålla huden fräsch, porerna öppna och ger en klar overflate. Denna rens är även en stor favorit hos våra manliga kunder.

 

 

Vilken blir din favoritt rens?

 

 

2 kommentarer

  1. Carrot Butter Cleanser: Unik! Ikke bare renser, men pleier også (og forynger huden!?) ….. Jeg syns den er superduper og helt annerledes enn noe renseprodukt jeg har brukt noensinne. En soleklar favoritt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s