En revolusjon innen naturlig deodorant!

Endelig er deodoranten vi har ventet på her! Schmidt’s naturlige kremdeodorant er basert på sheasmør og bikarbonat, og er faktisk den mest effektive deodoranten jeg har prøvd. Både av naturlig og vanlig deodorant. Dette er et flott alternativ til alle som ikke ønsker produkter med aluminium, eller alum som finnes i krystallbaserte deodoranter.

Product photo splay

Deodorantene kommer i 5 forskjellige varianter.

Cedarwood + Juniper er en favoritt blant både kvinner og menn. Denne blandingen gir en varm treaktig duft, som er uimotståelig, samtidig som den har antiseptisk og avgiftende egenskaper.

Den elegante duften av Ylang-Ylang + Calendula er søt, med en delikat nyanse av blomster. Denne formelen er beroligende for huden, og gir en forbedret antibakteriell beskyttelse.

Med sin lyse sitrusduft gir Bergamot + Lime glade minner om en herlig sommerdag. De essensielle oljene gir ekstra desinfiserende og hudhelbredende fordeler. Min favoritt!

Den rene, urteaktige duften av Lavender + Sage er avslappende og beroligende. Antioksiderende og antiseptiske egenskaper gjør denne bestselgende deodoranten komplett. Dette er bestselgeren i hjemlandet USA!

Denne Fragrance-Free varianten er et «must-have» for alle som søker en kraftig deodorantbeskyttelse, og en luksuriøs følelse uten duft. Super for de med sensitiv hud.

Slik brukes den: Påfør kremen ved hjelp av fingertuppene eller med spatelen som følger med. Mengden du skal påføre er på størrelse med en liten ert til hver underarm.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s