To bestselgere i butikken igjen!

Nu har vi äntligen fått in två kundefavoritter i butikken igen! The Organic Pharmacy Virgin Cold Pressed Rose Hip Oil och Skin Rescue Oil finns nu i ny emballasje men samma fantastiska innehåll.

 

rose hip

 

Denna fantastiska, kallpressade olja av högsta kvalitet är känd både för sina reparerande och föryngrande egenskaper. Oljans har ett rikt innehåll av essentiella fettsyror som ger huden din spänst och fukt på djupet, Vitamin C och A (vilka båda är viktiga för att hålla din hud ung) och lykopen, ett stoff du finner bland annat i vannmelon och tomater och har visat sig öka mängden av pro-kollagen i huden. Pro-kollagen håller huden unge, elastisk och spänstig, och bättre beskyddad mot solskador.

Olja från nyperose har också visat sig ha mycket god reparerande effekt på en redan skadad hud, ex. ärr, streckmärken och solskadad hud.

For arrdannelser rekommenderas två droppar direkt på ärret två gånger om dagen i 3-4 mnd. Vid strekkmerker, solskader eller stråleskader kan man ta 4 droppar i kremen og smøre det ut på det aktuella området.

Oljan fungerar självklart helt supert under krem i hela ansiktet, ett måste under solkremen på höst/vinter ferien!

 

skin rescue

 

 

Detta är räddningen för torr, röd och stressad hud. Skin Rescue Oil innehåller en miks av oljor som ex. jättenattljusolja, rik på anti-inflammatoriske stoffer, och tamanu, en ört som lindrar irritation och kløe likt naturlig kortison ger en beroligende effekt, glöd och nytt liv till huden.

Sliter du med eksem och sprucken, torr hud på ex. händer och fötter är Ultra Dy Skin Cream kremen i ditt liv! Läs mer om kremen här och lär dig mer om hur du kan motverka torr hud, eksem och inflammationer i kroppen innifrån i Carina’s inlägg här! 

 

 

 

instyle-winner-2013

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s