Dette er den spennende kroppsbørsten med helbredende effekt!

Cellene våre har et energisenter som man kan sammenlikne med et batteri, en optimal celle har et elektrisk potensiale på ca. – 0,90mV. Forskjellen på dødt og levende er at man i døde celler ikke kan måle elektrisitet. Du har sikkert sett på film at noen ligger i en sykeseng koblet til en hjertemonitor, den måler elektrisitet i hjertet, når man dør blir signalet borte.

Strømmen i kroppen kan også kalles livsenergi, når vi ikke lever i pakt med naturen står vi i fare for å få for lite energi og elektrisitet i kroppen. Når vi ender opp med sykdom så er strømpotensialet i cellene nesten uten unntak sunket til et faretruende lavt nivå. Når strømpotensialet begynner å synke ned mot -50mV, som resultat av mangler eller overbelastninger, kan det begynne å bli problemer. Da begynner sykdom å manifestere seg, cellen har ikke lenger den energien den trenger for å utføre alle oppgaver den er programmert til å gjøre.

ioner

Kroppens celler har 5 fysiske behov for å kunne fungere optimalt, Ioner er en fundamental ting kroppen trenger. Det finnes to typer Ioner, negativt og positivt ladet. I vår moderne verden med vårt unaturlige forhold til naturen og dens elementer, mister vi mye av tilgangen til de negativt ladede Ioner.

Ioner er essensielt for alt liv, de er elektriske partikkler som er smaksløse, luktløse og usynlige for det blotte øye, men de er i og rund oss på alle kanter. Vi får de tilført til kroppen når vi har direkte kontakt med bakken, når vi drikker vitalt vann ute i naturen, bader og svømmer ute i naturen, spiser mat rett fra naturen og puster frisk luft ute i naturen.

barbent på gress

Negative Ioner har en positiv effekt på alle kroppens funksjoner og det er helt essensielt for kroppen å ha overskudd av negative Ioner. Det har også blitt påvist i studier at negative Ioner balanserer serotonin nivået, dette forklarer hvorfor man føler seg mer opplagt, balansert og har mer energi når det er overflod av negative Ioner.

Forskere har funnet at bakterier, stafylokokker og bla sopp slutter å formere seg i nærheten av negative ioner. Overskudd av negative ioner i luften vil drepe bakterier, virus etc. det er flere sykehus som benytter seg av luftrensere og Ione apparater som sender ut negative ioner, dette bidrar til redusert spredning og fare for infeksjoner.

Så hvordan kan man lett tilføre negative ioner til kroppen? I tillegg  til å gå ute uten sko, og drikke rett fra en rennende bekk, kan man også bruke den ioniserende kroppsbørsten til Karmameju. Denne har kobbertråder, som ved friksjon mot huden skaper negative ioner. En lett og rask måte å sikre daglig tilførsel av disse viktige elementene!

Her kan du lese mer om tørrbørsting. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s