5 produkter du burde bytte ut snarest!

1. Deodorant

Dr. Darbre førsteamanuensis ved School of Biological Sciences, University of Reading, deler med oss ​​sin forskning på Aluminium. Antiperspiranter er brukt under armen for å kontrollere svette. Disse aluminiumforbindelsene virker ved å blokkere toppen av svettekanalene under armen for å hindre svette fra å unnslippe på hudoverflaten. Aluminium er blitt vist å bli absorbert gjennom intakt hud fra anvendelse av antiperspirant under armen. Laboratoriestudier har vist at seks ganger mer aluminium blir absorbert gjennom huden når man er nybarbert. Bytt til vår nye kremdeodorant som lukter guddommelig og beskytter naturlig med natron, humle og pilrot.

2. Bodylotion 

Bodylotion dekker en stor del av hudens overflate hvor kjemikalier lett blir absorbert. Mange kremer inneholder kjemikalier som parabener, syntetisk musk, ftalater og til og med formaldehyd. Bytt i dag til en av våre deilige kroppskremer med over 95% økologiske og 100% plantebaserte ingredienser for vakker hud.

3. Sjampo og balsam

Når huden vår er våt er den enda mer gjennomtrengelig som betyr at enda flere kjemikalier kan trenge gjennom og nå blodbanen. Velg mellom rose, sjasmin eller anti-flass for et sunt, luksuriøst skinnende hår.

4. Leppestift

Den gjennomsnittlige kvinnen spiser 2 kg av leppestift i løpet av sin levetid. Leppestift kan inneholde tungmetaller som bly, aluminium og kvikksølv, parabener, kunstig farge og smak. Er det noe vi burde ha på leppene? I stedet bruker vi heller sheasmør, planteoljer og mineraler for å holde leppene vakre.

5. Parfyme

De fleste dufter inneholder ftalater for å sitte på lenger, og når man tenker på at ikke bare sitter på huden, men også inhaleres, er det viktig å velge en parfyme uten ftalater. Heldigvis har du 5 flotte, rene, sofistikerte dufter å velge mellom fra Organic Glam. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s