Reise bort i julen? Her er de beste reisesettene våre!

Når det blir mørkt og kaldt her oppe i nord, er det mange som bruker juleferien til å dra til varmere strøk. Mange reiser også til fjells eller på tvers av landet får å være med familien. Uansett hvor du skal i jula -her er våre tips til hva du bør ha med deg:

Suki Kit for Nourishment

Suki sitt reisesett er en godtepose av gode produkter. Her får du  Exfoliate Foaming Cleanser, Sensitive Cleansing Bar, Concentrated Strengthening Toner, Nourishing Facial Oil, Nourishing Day Cream samt en nærende maske.

Supert på reise enten om du er fast Suki bruker eller ønsker å prøve et nytt merke.

Juice Beauty Organics To Go 

Perfekt til deg som er nomal til tørr evt sensitiv i huden.  Dette settet inneholder fem økologiske produkter, og er alt du trenger for å få en sunn, energisk glød i huden. Settet inkluderer en kremet rense melk, oppfriskende aniktsvann, eksfolerende Green Apple Peel, vitaminrikt antioksidant serum og en lett oljefri fuktighetskrem. Den inneholder også en bonus gave, en lukseriøs, myk, økologisk bambus ansikts-klut.

The Organic Pharmacy Discovery Travel Kit

Dette er den perfekte reisepartneren eller en flott introduksjon til denne fantastiske hudpleieserien. Når du bruker alle 4 stegene virker produktene sammen for å gi deg synlige resultater og en sunn, vakker hud.

Steg nr 1- Rens: Carrot Butter Cleanser 10ml + Organic Muslin Cloth

Fjerner smuss, øyesminke og forurensing i et enkelt steg. Inneholder antioksidant fra gulrot, sheasmør, pleiende oljer av rosmarin, lavendel og kamille. Huden blir silkemyk og fuktet etter rens med Carrot Butter.

Steg nr 2- Tone/ fukt: Herbal Toner 10ml

Dette ansiktsvannet er ikke som de fleste andre. Formålet med dette er ikke å fjerne rester av rensen, men å gi huden fukt og næring.

Steg nr 3- Serumer: Antioksidant Face Serum 5ml og Antioksidant Face Gel 5ml

Denne næringsrike kombinasjonen av plantebaserte næringsstoffer, kraftfulle antioksidanter og essensielle fettsyrer glatter ut huden og gir en ungdommelig glød.  Disse blandes sammen og brukes morgen og kveld.

Steg nr 4- Fukt- Double Rose Rejuvenating

En lett næringsrik dagkrem som gir masse fukt og trekker lett inn i huden. Denne brukes kun om morgenen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s