Dette er våre beste kuldekremer

Når gradestokken kryper under null er det viktig å beskytte huden når du er ute. Unngå å ta på kremer som inneholder vann før du går utendørs. En oljebasert krem uten vann, er det beste å bruke når du er utendørs om vinteren. Her er våre anbefalinger for både store og små kinn.

Karmameju Calm Balm

En skånsom salve for hele familien. De rike fuktighetsgivende egenskaper til ren oliven, jojoba og shea gjenoppretter og revitaliserer huden. Rene essensielle oljer av lavendel, kanuka, calendula (ringblomst) og kamille hjelper å helbrede og reparere sensitiv hud, mens den beroliger og lindrer kropp og sinn.

Karmameju Calm 02 Balm 100ml

Amazing Space Beauty Butter

Amazing Space Beauty Butter Cacao Bean & Rose Balm

Mild og fløyelsmyk balm laget på bløtgjørende kakaosmør rik på regenererende lipider og antioksidanter. De essensielle oljene virker reparerende på huden. Perfekt til normale, tørre og sensitive hudtyper. Skjønn duft fra rose med anti-inflammatorisk og beroligende effekt.

Suki Ultra Protect Body Balm

En intensivt pleiende salve til bruk både i ansikt og kropp. Beriket med lavendel, morgenfrue, kakaosmør, nattlys og rose.

Salven pleier, beskytter og lindrer irritasjoner samt virker forebyggende. Ideel til alle hudtyper og særlig til eksem, flassende neglebånd, brandsår, strekkmerker, samt til hender, føtter. Særdeles velegnet til babyer.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s