Koble ut med duft av lavendel

Vi elsker duften av lavendel! Denne fantastiske planten har så mange gode egenskaper for både kropp og sinn.

Lavendel (Lavandula angustifolia) har en frisk, søt, blomster-og urteaktig aroma som er både beroligende og forfriskende. Fordi dette er den mest allsidige av alle eteriske oljer, bør ingen hjem være foruten. Lavendel er et adaptogen, og derfor kan hjelpe kroppen å tilpasse seg stress eller ubalanse. Det er et flott hjelpemiddel for å slappe av og roe ned før sengetid, men har også balanserende egenskaper som kan øke utholdenhet og energi. Høykonsentrert lavendel er høyt ansett for hud og skjønnhetsbruk. Det kan brukes til å roe ned og rense vanlige kutt, blåmerker, og hudirritasjoner. Den franske vitenskapsmannen René Gattefossé var blant de første til å oppdage disse egenskapene når han ble alvorlig brent i en  eksplosjon i labratoriet sitt.

Her er våre lavendel favoritter: 

Amazing Space Scent of Relaxation

Amazing Space Sun Set The Scent Of Relaxation

Naturens reneste parfyme. Eksotisk duft med ylang ylang, lavendel og geranium. De avspennende essensielle oljene virker sterkt avstressende og har en roende aromaterapautisk virkning. Stimulerer nervesystemet, og virker beroligende på både kropp og sjel. Anbefales også for aromaterapeutisk virkning ved inhalering eller på hodeputen som «god natt olje». Påføres iminimale mengder på for eksempel håndledd.

Holistic Silk Sovemaske

Holistic Silk  Sovemaske

Silke og fløyels øyemaske fylt med lavendel
Det lukseriøse internasjonalt anerkjente britisk lagde Holistic Silk sine fløyelsmasker, fylt med lavendel; er en vidunderlig opplevelse. Den stenger alt lys ute og fyller luften rundt deg med deilig avslappende aroma. Det vakre fløyelsbåndet gjør at du kan justere masken og du vil ha følelsen av å ikke ha noe over øynene.

Les om Holistic Silk Lavendel Øyepute her

Neom Real Luxury Duftlys

Lukseriøst duftlys med lavendel, jasmin og brasiliansk rosetre. Lyset har tre veker og brenner i 55 timer. Dette lyset har kun naturlig vegetabilsk voks og 100% naturlig duft.

I denne deilige duftserien får du også duftpinner, kroppsolje, dusjgele, badeolje, bodylotion og kroppsskrubb! 

Erbaviva Relax Bath Salts

Avslappende badesalt formulert med eteriske oljer av lavendel, rose og neroli.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s