Derfor bør du bruke ansiktsolje

På vinteren blir huden lett tørr og sensitiv. Kombinasjonen av vind, kulde og tørr inneluft gjør at fuktnivået i huden faller og den lett blir irritert. Løsningen på dette er fett, både innvendig og utvendig.

 Fett på huden er det beste du kan bruke for å beskytte huden i vinterhalvåret. Tar du nok tilskudd av gode fettsyrer vil disse smøre huden innvendig, og legge et silkemykt fettlag i huden din. Denne effekten vil du også få om du smører olje på huden.

Ansiktsoljer brukes gjerne både morgen og kveld, og gjerne alene på kvelden. Det vil si at du kun bruker krem over på dagtid. Da får huden puste om natten.

Her er våre favorittoljer: 

Amazing Space Oil Infusion for Sensitive and Dry Skin

Amazing Space Oil Infusion Apricot For Sensitive & Dry Skin

Delikat og luktfri ansiktsolje med ekstrakt fra pleiende aprikos-kjerner, som gjenoppbygger og pleier huden både innvendig og utvendig. Oljen lindrer sensitiv hud og den beskytter huden mot barske klimaforhold. Den har Omega 3, 6 og 9 fettsyrer og antioksidanter fra Inca Omegaoljen. Bruk 3 dråper som ett nattserum eller under en krem. Som kostillskudd: ta  3-5 dråper daglig, slik at huden også får næring innefra.

Rudolph Care Acai Anti-Ageing Facial Oil

Acai Anti-ageing Facial Oil er ren acai olje. Oljen er ekstremt rik på vitaminer, essensielle fettsyrer og antioksidanter, ingredienser som nærer og utsetter hudens aldringstegn. Har du ekstra tørr hud er oljen fantastisk under dag eller nattkrem. Acai Anti-ageing Facial Oil etterlater huden fløyelsbløt og gjennomfuktet.

Karmameju Soothe Face Oil

Beroligende oljer som umiddelbart linder urolig hud. Mild ringblomst, sose og kamille reduserer rødhet og betennelser. Rik på essensielle fettsyrer, nyperose, tamanu og tindved hjelper på fornyelse og reparasjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s