Juice Beauty Stem Cellular Eye Lift kampanje starter i dag!

Fra i dag har vi en super deal på den utrolige øyemasken til Juice Beauty. Ved kjøp av denne, både på nett og i butikk, får du med en travel pack av Green Apple Peel- Nightly Brightening pads, som jevner ut både hudtone og hudoverflate og gir deg en flott glød, mens du sover!  Esken inneholder nok til en 2 ukers kur.

Øyemasken til Juice Beauty holder virkelig det den lover. Den gjenoppliver, klarner og løfter øynene på et øyeblikk. Juice Beauty Stem Cellular Eye Lift bruker et helt nytt system som dramatisk forbedrer dine øynes utseenet på ti minutter. Instant Eye Lift har en to stegs prosess hvor antioksidanter og næringsstoffer fra alger utløses når øyemasken kombineres med Activator Fluid, som resulterer i reduksjon av fine linjer, rynker og poser under øynene, og etterlater øynene nydelige og forfrisket. 

Juice Beauty Stem Cellular Instant Eye Lift er ideell for alle hudtyper og spesielt gunstig for hud som viser tegn på aldring, inkludert fine linjer, rynker og solskader. Den koster 825,- og kan bestilles her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s