Få fyldigere hår, lengre vipper og fart på leveren med denne oljen!

Castor olje har lenge blitt brukt i folkemedisinen, og kan dateres tilbake til oldtidens Egypt, hvor de brukte denne mot en rekke plager inkludert forstoppelse. Castor olje er vanligvis anbefalt på grunn av evnen til å fremme helbredelse, redusere betennelser, forbedre sirkulasjonen, spesielt i lymfesystemet.

Den mest vanlige bruksområdet til castor olje er bruken av en såkalt «Castor Oil Pack». Dette  innebærer bruk av en flanellklut dyppet i castor olje som blir plassert på huden. Den brukes til å forbedre blodsirkulasjonen og for å fremme helbredelse av vev og organer under huden. I tillegg jobber den på å forbedre leverfunksjonen, lindre smerte, redusere betennelse og for å bedre fordøyelsen. Som oftes legges kluten på høyre side av magen, over leveren, dekket av plastfolie. Deretter legges en varmeflaske over plasten. Man ligger så å slapper av og lar den virke i 45-60 minutter.

Castor oljen er også godt kjent som et skjønnhetsmiddel. Tv2 hjelper deg ønsket å teste vippeserumer, og tok også castor olje med i testen. Gjett hvem som fikk lengst vipper? Effekten av castor oljen danket ut alle vippeserumene. Dette er nok fordi denne oljen er så rik på nærende fettsyrer, antioksidanter og vitaminer. Det kan også brukes i hodebunnen for å gi fyldigere hår.

Les mer om hvordan få lange vipper med castor olje her. 

Castor olje er også fantastisk for huden. Den er unik fordi den balanserer både tørr og fet hud. Den gir næring dypt ned i huden og hjelper til å redusere arr, mørke ringer under øynene, strekkmerker og kan også brukes i behandling av kviser og cystisk akne.

Pukka sin kaldpressede castor olje kan du bestille her. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s