Disse oljene bør du prøve!

Vi har blitt store fans av Pukka sine produkter etter  vi har testet oss gjennom hele supermat serien deres. Stikkord for serien er økologisk, sporbart og av høyeste kvalitet. Her får du litt info om de fantastiske oljene i serien.

url

Organic Ghee                                                                                                                                                

Organic Ghee er deilig , klaret smør og flott til matlaging. Det er også brukt for å fremme en god appetitt. Pukka Ghee er laget av fersk, økologisk kumelk som sikrer en eksepsjonell smak. Ideell for sunn matlaging på grunn av høy varmebestandighet – tåler høy varme. Oljen har høyeste, økologiske klassifisering, er bærekraftig dyrket og sporbar. Pukka Ghee kan bestilles her.

Ghee

Organic virgin coconut oil

Økologisk jomfruolje av kokosnøtt, er rik på laurinsyre og mellomlange fettsyrer som er lett fordøyelig. Den er utrolig rik på næringsstoffer, har deilig smak, er varmebestandig og ideell for matlaging. Dette er en bredspektret, økologisk olje, bærekraftig dyrket og nøye utvalgt for å gi deg det beste naturen har å by på. Pukka Coconut Oil kan bestilles her.

virginorgcoconutoil_flat

Castor oil                                                                                                                                                       ‘

Castor olje er en økologisk kaldpresset massasjeolje. Den er tradisjonelt brukt for å bistå kroppen med renseprosessen og berolige huden. Castor olje er ypperlig næring for tørr hud og kan smøres direkte på huden. Oljen er også effektiv mot støle og ømme muskler, og brukes da som omslag. Bløt en klut i oppvarmet Castor olje og legg på det berørte området. Dekk til med plast og legg en varmeflaske på toppen, og la virke i 20 minutter. Castor olje er også veldig effektivt som vippeserum. Castor olje kan bestilles her.

2 kommentarer

 1. Hei,
  Det angis på Castor olje flasken at den ikke må fås i øynene. Er det da litt risikabelt å bruke som vippeserum?

  I tillegg; om denne er fin som vippeserum, antar jeg det er fordi den fremmer hårvekst? I så fall, vil bruk i ansiktet medføre økt (og uønsket) hårvekst i ansiktet?

  På forhånd takk!

 2. Hei Beate,
  Det er ikke farlig å få castor olje i øynene, men det kan virke irriterende. Derfor anbefaler vi at du forsiktig påfører oljen på vippene med en q tips eller mascarabørste, og ikke legger helt intil vipperoten.
  Castor olje er først og fremst ment som en massasjeolje til ømme og såre musker, og vi anbefaler ikke å bruke det i ansiktet. Ta gjerne kontakt om det er noe mer du lurer på 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s