Behold sommergløden langt ut i høsten !

Ida har lagt sin elsk på disse produktene fra The Organic Pharmacy:

Steg 1

Mange tror at peeling fjerner brunfargen, men det er helt motsatt. For å få frem brunfargen må de døde hudcellene bort. Peel huden med Enzyme Peel Mask for å fjerne døde hudceller og for å jevne hudtonen. Du vil også få sminken til å ligge penere med peeling og fukt. Denne peelingen inneholder fruktenzymer, blant annet papaya, som  eksfolierer, antioksidant trioen Acai, Goji og gulrot beskytter cellene dine fra frie radikaler og setter i gang kollagen produksjonen. En stor favoritt!

 

Steg 2

Bruk Tan Accelerator for en sterkere, dypere og lengre tan-acceleratorholdbar brunfarge.  Aktive plante ingredienser setter i gang melanin produksjon og nærer huden. Du opparbeider deg en naturlig brunfarge uten å bruke mye tid i solen, deilig for deg og deilig for huden.

Steg 3

sheer-tint-master2Påfør Sheer Tint krem for å lage en jevnere, strålende hudtone med en naturlig glød. Den er pakket med antioksidanter fra planter og mineral farger for å  beskytte huden, gjøre den fastere og gi et godt resultat.

 

 

Steg 4

Avslutt med Organic Glam bronzer for en solkysset glød.last ned (1) Legg en touch av bronzer på de høye punktene i ansiktet ditt. Påfør med Organic Glam sin egen pudderkost for et jevnt og feilfritt resultat.

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s