Ferske nyheter fra Juice Beauty

Mens vi venter på de 75 makeup produktene som er under utvikling av Gwyneth Palthrow og Juice Beauty, har vi fått inn flotte hudpleienyheter!

Stem Cellular Anti-Wrinkle Solutions Kit

Disse produktene inneholder en blanding av økologisk fruktstamceller og kraftig Vitamin C som minimaliserer skade på DNA og akselererer cellulær fornyelse. Patenterte frukt stamceller penetrerer dypt i huden og stimulerer cellulær reparasjon mens potent Vitamin C forsterker kollagenproduksjonen og igjen gir fornyet elastisitet til huden. Dette settet inneholder et komplett behandlingsregime formulert for å oppnå yngre, glattere hud. Juice Beauty Anti-Wrinkle Solutions kit er ideell for alle hudtyper og spesielt gunstig for hud som viser tegn på aldring, inkludert fine linjer og rynker.

Stem Cellular Anti-Wrinkle Overnight Cream

Dyptvirkende nattkrem som jobber aktivt med huden mens du sover.

Green Apple Peel Pregnancy 

Eksfolier og lysne huden trygt under svangerskapet med denne potente Apha hydroxy acid peelingen – spesielt formulert uten vitamin A for å kunne brukes trygt av ammende mødre, gravide kvinner, eller kvinner som prøver å bli gravid. Gir profesjonelle resultater og lysner synlig mørke flekker og misfarging, klarner opp urenheter og gir en synlig jevnere hudfarge.
Juice Beauty patenterte GREEN APPLE ™ Peel Graviditet er utviklet for alle hudtyper unntatt de med rosacea eller ekstremt sensitiv hud.

Antioxidant Moisturizer

Forynge huden din med kraftige antioksidanter fra økologisk juice, vitaminer og peptider. Denne lette fuktighetskrem hjelper til å fukte og reduserer synligheten av fine linjer og rynker, og etterlater huden silkemyk. En daglig fuktighetskrem for alle hudtyper.
Juice Beauty Antioxidant Moisturizer er utviklet for alle hudtyper og spesielt gunstig for normal til kombinert hud.

Blemish Clearing Toner Pads

En pad for å bruke daglig etter rens som vil klarne og redusere store porer i tillegg til å bidra til å redusere kviser. Denne kjølende formelen lindrer huden og fremmer en jevn hudtone og tekstur. Hjelper regulere talgproduksjonen uten å tørke ut. Hver pad er gjennomfuktet med en kraftig løsning formulert med salisylsyre fra willow bark, agurk ekstrakt og beroligende organisk aloe juice.
Dette produktet er designet for fet, kombinert og uren hud.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s