Skjem deg selv bort med lukseriøse kroppsoljer

Høsten er den perfekte tiden for å smøre seg inn i velduftende kroppsoljer. Oljer fukter huden dypere enn kremer og er derfor fantastiske å bruke i de kaldere årstidene. Tips: Smør deg inn rett etter du har vært i dusjen, når du er fuktig i huden trekker oljene lettere inn.

Neom Body Oil Great Day med duft av mynte og mandarin

Denne kroppsoljen er formulert for å gi en tørr hud en pleiende boost. Oljen kan også brukes som massasjeolje, gjennoppretter og gir glød til huden. Økologisk tistelolje og jojobaolje er rike på A og E vitamin i tillegg til essensielle fettsyrer som bidrar til å reparere og nære huden.Produktet har et innhold av de renest mulige essensielle oljer som ikke bare dufter nydelig, men som også har terapeutiske egenskaper, som kan påvirke kropp og sinn.

The Organic Pharmacy Rose and Jasmine Body Oil

En herlig rik olje. Pleiende og fuktighetsgivende, etterlater huden myk, smidig og fuktig. Gjenoppretter elastisitet. Løfter sinnet og etterlater huden behagelig parfymert. Ideell for massasje.

Pai Jasmine & May Chang Repleneshing Body Oil

Pai Royal Jasmine & May Cheng Deep Conditioning Body Oil er den ultimate luksus for sensitiv og blass hud. Rik på essensielle omega-3 og -6 oljer, samt A- og E-vitaminer, gir denne formelen næring i dybden samtidig som den fornyer huden og gir langvarig fuktighet. De mykgjørende egenskapene fra Sweet Almond Oil etterlater huden vakkert smidig, mens antioksidantrike Strawberry Seed Oil beskytter huden mot skader fra daglig forurensing.Godt egnet for alle hudtyper, også de mest sensitive.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s